Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Populært ungdomstilbud

Stadig flere ungdommer tar turen innom Noden junior- og ungdomsklubb. Her forteller ungdomsarbeider Kaisa Augusta Hansen om hva som skjer på klubbkveldene og hvordan de har organisert seg.

Nylig har klubben fått tilskudd av to ungdomsarbeidere, Tarik og Syvert. Sammen med klubbens ungdomscrew arbeider de for at tilbudet på klubben skal være variert og godt. Og at klubben er et trygt sted å være.

Onsdager

varulv

 Onsdager er det ungdomsklubb fra kl. 17.00 til 21.30.

– Det er litt færre besøkende på onsdagene og det gjør at vi får ekstra god tid til å bli kjent med ungdommene. Vi spiller ofte varulv, FIFA, bordtennis, tegner, noen gjør lekser og andre vil gjerne danse. Nå som det begynner å bli kaldt og grått ute, tenner vi lys og lykter, koker kakao og koser oss, forteller Kaisa.

Fredager

bordtennisFredager er det både juniorklubb og ungdomsklubb. Juniorer fra kl. 18–20 og ungdommer fra 20–24.

På juniorklubb har vi ofte dansekonkurranse, stolleken, spiller play-station, fargelegger mandalaer eller prater sammen.

Ulike aktiviteter gjennom året

Neon party I desember har klubben arrangert juleverksted.
– Juniorene har laget pepperkaker, nisser og brettet stjerner til juletreet eller pakkene. Det ble laget masse flott!

– I høst har vi også hatt FIFA- turnering med kule premier og et stort neonparty med halloweentema. Arrangementscrewet gjorde en kjempejobb her, forteller Kaisa.

Juleavslutning

14. desember er det juleavslutning på klubben. Dette blir siste dag i 2018 før klubben åpner igjen fra 9. januar neste år.

– Vi gleder oss masse til å treffe ungdommene denne kvelden. Ungdomscrewet i samarbeid med miljøarbeiderne og meg selv jobber hardt med dette arrrangementet og håper det blir en topp kveld!

Ungdomscrew

KarolAdrianJaberFredrik

Ali

KristofferBajanMarkus

 

 

 

 

I crewet er det flotte ungdommer som bidrar sterkt til at de som kommer til klubbkveldene finner et trygt og kult tilbud. Crewet kommer du til å treffe ofte på klubben fremover, alle med hvert sitt individuelle arbeidsområde.

Vi som jobber på klubben

På klubben møter du i tillegg til ungdomscrewet flere voksne.

Ungdomsleder KaisaKaisa er ungdomsleder og ansvarlig for klubben

Kaisa er ungdomsleder og inkluderingskoordinator. Hun har kontortid på mandag, tirsdag og torsdag og kan nåes på e-post på dagtid disse dagene.

 

Ungdomsarbeider SyvertUngdomsarbeider Tarik

Syvert Gustavsen Dale og Tarik Qashua er nylig ansatt i teamet som ungdomsarbeidere.

 

 

Frivillige og lærlinger

I tillegg har vi frivillige og lærlinger som jobber i ulike perioder og mengder.

Trivselsvandring

I det siste har vi sammen med frivillige startet å gå runder ute på Nodeland i forbindelse med åpningstidene på klubben. Har du lyst til å være med? Ta kontakt med ungdomsleder Kaisa.

Les mer om trivselsvanding i denne artikkelen

Bildegalleri

kakao fra kiosken

 temafest på juniorklubbenMandala


Publisert: 03.12.2018 14:34
Sist endret: 11.12.2018 12:41