Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Ny SLT-koordinator

Lene Mordal begynner som SLT-koordinator i Songdalen 9. januar 2017.

Lene har jobbet mye med ungdom og inkludering på det forebyggende feltet, og har også i flere år jobbet mot vold i nære relasjoner. Hun tar over stillingen etter Merete Lindtner som har gått over i annen stilling i Bufetat.

Merete Lindtner og Lene Mordal

Hvorfor søkte du jobb i Songdalen?
- Songdalen er en kommune som har hatt et aktivt og fremoverlent forebyggende team. Det liker jeg veldig godt. Det er spennende at kommunen på flere måter har valgt å jobbe nytt og annerledes. I tillegg har Songdalen hatt et politisk og administrativt engasjement som jeg deler, blant annet gjennom en innovativ plan mot vold i nære relasjoner og radikaliseringsforebygging. Dette er fagfelt som jeg brenner for.

 Hvilken utdannelse har du?
- Utdannelsen er hovedsakelig innen psykologi og statsvitenskap. Jeg er glad i å jobbe med mennesker, men liker også å jobbe på systemnivå. Som SLT- koordinator er jeg så heldig at jeg får lov til å gjøre begge deler. Jobben passer derfor veldig godt til mitt engasjement.

 Hva gleder du deg mest til?
- En av mine viktigste oppgaver når jeg begynner blir å implementere plan mot vold i nære relasjoner. Å forhindre vold i nære relasjoner er et av de viktigste grepene for å forebygge annen kriminalitet. Familievold er også noe jeg kan mye om så dette arbeidet er jeg klar for å jobbe med. Men aller mest gleder jeg meg selvfølgelig til å treffe mine nye kollegaer, samarbeidspartnere og ikke minst de unge i Songdalen.

Lene er opprinnelig fra Stavanger men er nå bosatt i Lillesand. For tiden har hun barselpermisjon. Vi ønsker henne velkommen til Songdalen på nyåret.


Publisert: 14.11.2016 09:05
Sist endret: 14.11.2016 10:47