Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

"Hør min stemme"

I løpet av høsten har kommunens forebyggende team samarbeidet med fire ungdommer og Sørlandets Kunstmuseum. Resultatet kan du se fredag 13. januar kl. 18.00-20.00.

Hva skjedde da Julia Tyrkiel 14 år, Em Schuff 14 år, Ali Ibrahim 15 år og Sarah Reza 16 år ble stilt overfor utstillingen "Underveis"?

Utstillingen “Underveis” på Sørlandets Kunstmuseum er en gruppeutstilling der 12 kunstnere utforsker ulike aspekter knyttet til barndom og ungdom. Hvordan er det å være ung i vår tid? Vi har valgt å gi ordet til ungdommen selv.

Arrangementet "Hør min stemme" handler om ungdom og identitet. Her vil ungdommen ta opp viktige samfunnsspørsmål om det å være ung i 2017, om seksuell identitet og orientering, og om utfordringer for barn og unge på flukt

Arrangementet er gratis og det vil være enkel servering.

"Hør min stemme" er et samarbeidsprosjekt mellom Sørlandets Kunstmuseum, Songdalen kommune og fire ungdommer fra Songdalen. På bildet ser du Sarah Reza, Ali Ibrahim, Kristine Kollen Nilsen (Sørlandet kunstmuseum), Julia Tyrkiel og Em Schuff som har jobbet med prosjektet. Hanne Kro Sørborg fra Forebyggende team i Songdalen kommune er ikke med på bildet.

 

Sarah Reza, Ali Ibrahim, Kristine Kollen Nilsen (Sørlandet kunstmuseum), Julia Tyrkiel og Em Schuff


Publisert: 03.01.2017 10:24
Sist endret: 04.01.2017 12:34