Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Åpen dag på nye Noden 27. april

Torsdag 27. april klokken 17.00 -19.00 ønsker vi alle velkommen til det nye aktivitetshuset for å se på alt det har å by på.

Velkommen til åpen dag på Noden, Kulturkonsulent Ane A. Seljeseth og Ungdomsleder/inkluderingskoordinator Dejan Vasic
Vi er kjempestolt over at kong Harald har sagt ja til å åpne de nye lokalene i forbindelse med sitt besøk i Songdalen mandag 24. april. Torsdag ønsker vi å vise det fram for resten av bygda. Alle som holder til i bygget åpner dørene og inviterer innbyggerne til en rundtur i bygget for å se aktivitetene som har fått plass der.

Første etasje:

I de nye lokalene i første etasje skal ungdomsklubben holde til. Der blir det også andre aktiviteter og lokalene vil være tilgjengelig for lag og foreninger. Vi håper dette blir en god og uformell arena for aktivitet, frivillighet og kultur. Det har blitt et flott klubblokale som kan brukes til ulike aktiviteter, eget film/spillrom, mediarom, møterom, kiosk og kjøkken. Her er det mange muligheter. 

Frivilligsentralen har i flere år holdt til i 1. etasje. Ønsker du å bidra i lokalsamfunnet? Songdalen frivilligsentral er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet. Denne dagen kan du stikke innom og høre mer om hva de gjør.

Andre etasje:

Kulturskolen har lokaler i 2. etasje hvor det er dansesal, ulike musikkrom og lokaler for undervisning i visuell kunst. Kom og møt lærere og elever, og se hva som foregår i kulturskolens lokaler.

Røde Kors har nye lokaler i 2. etasje hvor de har mange ulike aktiviteter for både barn og voksne.

Bygdekvinnelaget har flyttet opp i nye lokaler i 2. etasje. Visste du at midt på Nodeland står det flere store vever?

Dette byr vi på:

Det blir ulike aktiviteter, korte opptredener med musikk og dans i begge etasjene, pingpong-turnering, filmquiz, fotovegg og DJ. Frivilligsentralen vil blant annet gjøre en liten kartlegging i forbindelse med at Songdalen er blitt demensvennlig kommune.  

Er vi riktig heldige slår ungdomsleder Dejan til med kake servert fra den nye disken i klubben. Og er du bare nysgjerrig på lokalene og vil ta en kaffekopp og treffe folk er du hjertelig velkommen!


Publisert: 21.04.2017 13:51
Sist endret: 21.04.2017 13:52