Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

UKM-Festival i Sandnes

Fire deltagere fra Songdalen på årets UKM festival

Foto: Theis IrgensUKM-landsfestivalen

Søndag kom fire glade og trøtte ungdommer hjem fra årets store UKM-happening i Sandnes. Fire dager spekket med opplevelser, opptredener, workshops og møter mellom 500 ungdommer fra hele landet. De har stått på scenen på Sandnes kulturhus og både fått vist frem det de gjør og sett andre. I år har UKM landsfestivalen gjort et nytt grep hvor alle deltagerne var med på «UKM Blend» under festivalen. Det har vært ulike workshops som resulterte i egne visninger siste dag på festivalen.

Simen og Casper

Simen og Casper på UKM-festivalen 2017 foto: Daniel WidnesSimen Bals Håverstad og Casper Kristensen opptrådte på kulturhuset i Sandnes med «Let it go» av James Bay. Simen og Casper går på Songdalen ungdomsskole og er elever på Songdalen kulturskole. De har vært med på en rekke opptrender siden de deltok for første gang på UKM i vinter. De har blandt annet spilt på 17. mai i Greipstad, i Haugenparken under årets store konsert, vært med på kulturskolearrangementer og ungdomsklubben.

Her kan du se opptredenen deres i kulturhuset.

Juli Svendsbø

Juli Svendsbø Juli på UKM-festivalen 2017 foto: Jon Petter Wiigopptrådte på kulturhuset i Sandnes på torsdag med «You're gonna make me lonesome when you go” av Bob Dylan. Juli går på KKG og er elev på AKKS sin kulturskole. Hun har tidligere deltatt på UKM på flere måter, både med musikk, som ungdomsjury og konferansier.  I vinter kunne du også se henne være med i forestillingen SPOR på Kilden kulturhus.

Her kan du se opptredenen hennes i kulturhuset.

UKM arrangør

UKM - Kevin Holen UKM Media foto: Tomas B. AlmåsKevin Holen var med i UKM Media som fotograf under landsfestivalen. Og han fikk også vært med med en solodans under en av UKM Blend visningene. Kevin går på Songdalen ungdomsskole og Songdalen kulturskole. Flere har kanskje sett han som breakdanser på scenen, og i år var han konferansier på UKM i Songdalen. Kevin har også de siste to årene vært med som arrangør.

I år har Songdalen hatt hele fire arrangører videre til fylkesfestivalen i Flekkefjord. Flere ble sendt videre til landsfestivalen, men arrangering krever litt flere dager med forberedelser sammen, så alle fikk dessverre ikke til å være med helt til Sandnes.

Mange ungdommer på Ung Kultur Møtes landsfestival i Sandnes

For å få flere glimt av hva som har foregått i Sandnes forrige uke sjekk ut nettsiden ukm.no og følg med i sosiale medier. Her er hele gjengen i teltet som ble satt opp i forbindelse med festivalen:

UKM-landsfestivalen 2017


Publisert: 26.06.2017 13:28
Sist endret: 27.06.2017 14:19